Şeffaf Poliüretan Zemin Kaplama

Şeffaf Poliüretan Kaplama

Şeffaf poliüretan kaplama transparan, saydam bir kaplama türüdür. Üzerine uygulanan zeminin görülmesine engel teşkil etmez. Aksine Şeffaf poliüretan kaplama uygulanan zemindeki konum daha şık ve daha estetik görünür. Şeffaf poliüretan kaplama aynı zamanda su yalıtımında da kullanılan özel bir kaplama türüdür.

Şeffaf poliüretan zemin kaplama clear, saydam, transparan saf poliüretan reçinedir. A ve B kompenantlarının ölçekli ve homojen bir şekilde karışmasıyla kullanıma hazır hale gelir.
Şeffaf, clear poliüretan zemin kaplamayı diğer kaplamalarından ayıran özelliği cam gibi saydam oluşudur. Bu nedenle uygulandığı ve üzerine kaplandığı zemindeki görselleri daha canlı görmenize olanak sağlamasıdır.
Diğer yapı kimyasallarında olduğu gibi ek yeri olmayan parçasız lamine bir kaplama çeşididir. Hijyen ve anti bakteriyeldir.  İçerisinde dolgu ve benzeri ajanlar ihtiva etmediğinden dolayı sağlam ve uzun ömürlü bir kaplamadır. Solvent gibi uçucu ve sağlığa zararlı kimyasallar içermez. Yaya trafiğine uygundur, tozumayı engeller, estetik ve görsel olarak mekana ayrı bir hava katar,
Şirketimizde Şeffaf, Yarı mat şeffaf ve Tam mat şeffaf olarak üç ayrı versiyonu mevcuttur. Sizlerden gelen ihtiyaca göre bu üç şeffaf poliüretan reçineden en uygun olanı projede hayata geçirilerek, klasik, eskitilmiş görünümlü estetik, farklı ve objektif bir zemin elde edilmesi sağlanır.
Zemin betonunun özelliğine ve ihtiyaca göre farklı uygulama, tasarlama teknikleri mevcuttur. Bozuk deforme olmuş zeminlerde dökme (mortar) yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu zeminlerde self leveling, yaya trafiğinin az olduğu zeminlerde coating (rulo ile sürme) sıklıkla yaptığımız uygulamaların başında gelmektedir.

Şeffaf poliüretan zemin kaplamanın sıklıkla uygulandığı yerler Cafe, Mağaza, Kreş, Sergi Salonları, Showroom, TV stüdyoları, konut vs. zeminin mekanla ön plana çıktığı konsept tamamlayıcılığının istenildiği göze hitap eden tüm yaşam alanlarında kullanılır.
Şeffaf poliüretan zemin kaplamayı beton üzerine direkt olarak uygulama imkanı da mevcuttur, Şeffaf poliüretan zemin kaplama yapılacak zemine herhangi bir alt yapı çalışmasına gerek yoktur.
Şeffaf poliüretan zemin kaplamanın m2 fiyatları TL veya Euro baz alınarak hesaplanır.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir